perjantai 29. marraskuuta 2013

Aukiolotutkimus: check!

Nyt on aukkari takana. Aamulla tunti ennen toimenpidettä otin pari 600mg buranaa.
Tutkimus ei jännittänyt mua juuri yhtään. Jännitti oikeastaan vaan se, että tuubat olisi tukossa. Mutta eivät olleet! Vasen varsinkin, jossa KU oli, virtasi heti. Oikean kanssa piti vähän kuulemma kikkailla,  mutta sekin johtui mun rakenteista. Kohtu on taaksepäin kallistunut. Mutta siis oikealla oleva tuuba todettiin myös avoimeksi ja virtaus hyväksi. 

Itse tutkimus ei sattunut yhtään! Kerran tuntui ristiselässä lyhyt pisto, mutta sekin meni heti ohi. Lääkäri selitti kokoajan, mitä hän tekee ja hän sanoikin, että heidän (Felicitas-kilinikan) käytäntöihin kuuluu, että toimenpiteet tehdään niin minimaalisin ottein kuin vain on mahdollista. He eivät esim. käytä joitain pihtipuristimia?, joita kuulemma usein käytetään aukkaria tehdessä.

Voin siis lämpimästi suositella Felicitas-klinikkaa, ainakin aukiolotutkimuksen yhteydessä. Kela-korvauksen jälkeen multa jäi maksettavaksi 205 euroa eli onhan se aika suolainen hinta. Tämä ei siis ole maksettu mainos:) vaan haluan suositella ko. klinikkaa ihan omasta tahdosta.

Johtimet ovat siis tämän tutkimuksen perusteella auki. Lääkäri kehoitti ottamaan muutama seuraava kierto "tosissaan" yrittämisen suhteen, koska huuhtelun jäljiltä hedelmöittyminen voi onnistua entistä helpommin. Jos raskaus ei ala yrittämisestä huolimatta maaliskuuhun mennessä, niin sitten palaamme klinikalle ja mietimme jatkohoitoa.

En uskalla valottaa täällä sen tarkemmin elämäntilanteestamme, mutta sanotaan näin, että meidän molempien töiden takia, yhdynnän ajoittaminen juuri niihin otollisiin hetkiin, on todella haasteellista. Mutta tahtotila on nyt molemmilla korkealla, joten ehkä tästä voi nyt tullakin jotain;)

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että ne on auki ja että toimenpide sujui noin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Jes! Hyvä kuulla, että kaikki meni hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt myötäelämisestä <3

  En voi uskoa, että tutkimus hoitui niin iisisti. Enää ei ole mitään tuntemuksia, ei edes vuotoa. No, hyvä näin.

  VastaaPoista