keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ensimmäinen kierto

Nyt eletään kiertopäivää 22 ensimmäisessä varsinaisessa kierrossa kohdunulkoisen jälkeen. Kuukautiset alkoivat 37 päivän päästä ku:n tyhjennysvuodon alkamisesta. Aikaisemmin kuukautiseni ovat olleet hyvin säännölliset ja mielestäni ns. normaalit. Vuoto on yleensä kestänyt sen 5 päivää ja kuukautiskierto on ollut 29-30 päivää. Nyt vuotoa jatkui yli viikon. Se ei tosin ollut loppupäivistä kovin runsasta, vaan rasittavaa ruskeaa tuhrua. Ei lainkaan minulle normaalia.

Tässä kierrossa olen ollut yksityisellä kuukautiskierron kartoituksessa. Eli kp 3 otettiin alkukierron verikokeet ja kp10 oli ultra. Verikokeet olivat ok ja ultrassa näkyi kp10 14mm:n follikkeli. Viime plussakierrossa näkyi myös samankokoinen folli samana kiertopäivänä. 

Aloin tikuttamaan ovista kp10. Aikaisemmin olen saanut ovisplussan n. kp14. Mutta nyt sain hymynaaman testiin vasta kp17! Saas nähdä miten kierto muuttuu ja näkyykö verikokeessa mitä. Menen siis seitsemän päivän päästä ovisplussasta mittauttamaan s-progesteroni pitoisuuden. Se kertoo sitten ovulaatiosta. 

Ovis hyödynnettiin jokseenkin, mutta plussapäivänä ei päästy hommiin. Vasta plussan jälkeisenä aamuna ehdittiin hommiin. Ja sit oli n. kolme päivää aikaisemmin aksöniä. Odotukset eivät ole siis korkealla, mutta tottakai toivon, että jos kuitenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti