keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Rosvosektori

Niinhän siinä sitten kävi, että rosvosektori napsahti tässä elämän onnenpyörässä. Heräsin yöllä pissalle (käyn pissalla öisin muutenkin kuin raskaana) ja päätin siinä samalla tehdä testin. Negatiivinenhan se oli. Yllättävän helposti sain kuitenkin unen päästä kiinni. Aamulla vielä vääntelin ja kääntelin tikkua, mutta ei haamun haamua.
 
Nyt eletään dpo12, kp30/??. Kysymysmerkit sen vuoksi, että yleensä kierto on ollut 30 päivää, mutta KU tuntuu vaikuttaneen kroppaan enemmän kuin KM. Ovisplussan saan yleensä kp14, mutta tässä kierrossa se tuli kp17. Ymmärtääkseni kierto venyy jos ovis tulee myöhemmin. Ärsyttävää kun ennen näitä epäonnistuneita raskauksia kierrot olivat niin säännöllisiä.
 
Nyt vaan toivon, että uusi kierto alkaa pian ja pääsen aukiolotutkimukseen kp10 tienoilla. Vaikka olen lukenut "kauhutarinoita" operaation aiheuttamasta kivusta, niin täytyy sanoa, että odotan sitä positiivisin mielin. Minulla on korkea kipukynnys, joten uskon, että selviän kivusta. Lisäksi tieto siitä, aiheuttiko KU mahdollisesti jotain damagee putkeen kiinnostaa niin kovin, että kivusta viis.
 


2 kommenttia:

 1. Pienesti ja varovaisesti saa kai jatkaa toivomista siihen asti kun/jos uusi kierto alkaa?! Mulla on aukiolotutkimus tänään ja vähän samallalailla asennoidun kuin sinä - tieto on tässä tilanteessa tärkeintä, vaikka jännittää!

  Halauksia tähän päivään <3

  VastaaPoista
 2. Oo, varmasti kerrot sitten miten meni. Toivotaan, että tutkimus menee hyvin ja antaa tiedon, jota kaipaat:)

  Tsemppiä!

  Ja toivoahan voi, mutta jotenkin ei nyt uskoa enää löydy tähän kiertoon. Mutta eteenpäin mennään!

  VastaaPoista