maanantai 24. helmikuuta 2014

Oireista

Tänään eletään rv 13+3 ja ainakin joidenkin lähteiden mukaan nyt ollaan toisella kolmanneksella. Ajattelin vähän listailla oireita ensimmäiseltä kolmannekselta.

Tähän mennessä:
 
Posliinin halauksia: 0
Kuivia yökkäyksiä: 1
Ällöjä hajuja: nada (paitsi miehen pierut, mut ne nyt on aina ällöttänyt)
Hormoniperäisiä itkukohtauksia:0
Silmien kostumisia: lukuisia
Hormoniperäisiä ruokahimoja:3 (karjalanpiirakka munavoillax2, sipsitx1, hernekeittox3)
Huonosti nukuttuja aamuöitä: lukuisia
Ennen klo 22.00 nukkumaan menoa: alle 5
Päiväunia: pari
Useammin kuin kerran yössä pissalle heräämisiä: alle 10
Närästystä: 1, mua ei ole koskaan närästänyt, joten en tiedä millaista on. Mutta kerran on saattanut olla sen tapaista. Ehkä.
Tissikipuilua: päivittäin
Ilmavaivoja: paljon
 

Kuten listasta näkee olen ainakin omasta mielestäni päässyt tässä raskaudessa aika helpolla oireiden suhteen. Kun mietin ensimmäisen kolmanneksen aikaa, niin voisin sanoa, että se meni jonkinlaisessa usvassa. En oikein tiedä olinko oikeasti astetta väsyneempi kuin normaalisti vai oliko ilmassa jonkinlaista masennusta/alakuloisuutta. Sanoisin, että molempia. Niinkin ihana asia kuin alkanut raskaus, sai minut todellakin alakuloiseksi, koska varmaan ainakin alitajuntaisesti pelkäsin jotain pahaa taas tapahtuvan. Se oli aika rankkaa. Yrität olla iloinen ja positiivinen, mutta samalla pelkäät antautua tunteille ettet joutuisi taas pettymään.

Nyt mennään siis toisen kolmanneksen alussa eikä nuo pelot ole mihinkään hävinneet. Lieventyneet ne ehkä ovat, mutta edelleenkään en pidä mitään itsestäänselvyytenä. Voin vain toivoa, että Pikkuinen todellakin jatkaa kasvuaan ja vahvistumistaan päivä päivältä, ja saamme hänet syliin 29.8.2014.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti