maanantai 24. helmikuuta 2014

Ei kummempaa, paitsi mahaa

Rv 13+2 meneillään ja olo on mitä mainioin. Olo tuntuu tosi "normaalilta" jos näin voi sanoa. Vatsan seudulla tosin on tuntemuksia silloin tällöin ja sen kokokin kertoo jotain. Tuntuu, että vatsa on tosi usein edelleen turvoksissa. Ja näyttää sen vuoksi melko isolta, varsinkin iltaisin. En oikein tiedä, minkä kokoinen mahan "pitäisi" olla näillä viikoilla. Onkohan jossain joitain kasvukäyriä/ympärysmittoja ihanteelliselle kasvulle? Luulin, että minulla ei näkyisi vielä pitkään aikaan mitään kun on voimakkaasti taaksepäin kallistunut kohtukin. Onhan tässä tosiaan tuota turvotusta suurin osa. Pystyn jonkin verran nimittäin vetämään vatsaa sisään, jolloin siinä näkyy  ainoastaan pieni kumpu. Vatsan sisään vetäminen tosin ei tunnu kivalta enkä siis teekään sitä muuta kuin pari kertaa peilin edessä kokeillut:) Ja kun päästää vatsan ns. normaalitilaan, niin johan pömpöttää.
 
Ennen raskautta mulla näkyi vatsalihakset ja olen muutenkin ollut hyvässä kunnossa. En ole mitenkään pienikokoinen, ennemminkin kroppani on atleettiinen. Senkin vuoksi luulin, että maha tulisi näkyviin vasta myöhemmin. Ennen salilla käydessäni pidin AINA hihattomia vartalonmyötäisiä urheilutoppeja. Nyt raskauden aikana olen verhoutunut salilla löysiin collegepaitoihin, koska vaikka mahani ei välttämättä näytä siltä, että olisin vaan syönyt hyvin, ei se minusta voi vielä olla vauvamahakaan. Saas nähdä, milloin viitsin siirtyä takaisin toppeihin ja paljastaa tilanteen salilla:)
 
Muutenkin "kaapista ulos tuleminen" hirvittää, vaikka sitä pikkuhiljaa ollaan tehtykin. Tuntuu niin oudolta sanoa asia ääneen. Töissä ainoastaan kaksi esimiestäni tietää, mutta muuten en ole läheisimmille kollegoille sanonut mitään. En tiedä missä vaiheessa aion edes sanoa. Oma äitikään ei vielä tiedä. Emme näe usein, enkä ole halunnut paljastaa puhelimessa. Hän tietää keskenmenosta, mutta ei kohdunulkoisesta. Jos yrittäisi tulevana viikonloppuna kertoa omalle perheelle (äiti, isä, sisarukset).
 
Mitään kummempaa tänne ei siis kuulu. Ainoastaan tuo mahan koko  siis mietityttää:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti