keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Plussaa?

En tiedä onko viisasta tehdä tätä postausta, mutta teen silti. Eli eilen sain päähäni tehdä raskaustestin, iltapissasta n. 3 1/2 tunnin pidätyksen jälkeen. En todellakaan odottanut näkeväni vielä mitään (miksiköhän sitten testasin??), mutta niin vain testiin tuli haalea toinenkin viiva. Lisätään vielä tähän, että yöllä heräsin pissalle ja siitä tehtyyn testiin tuli nopeammin haalea viiva.
 
Tänään eletään dpo11 kp26/30. Vielä olisi aikaa siis siihen, että tulos olisi luotettava. Aika aikaisessa vaiheessahan haamulainen on nyt siis ilmestynyt. Ja sen takia pelko on persiissä. Ei kai sen nyt vielä pitäis näkyä?! Testinä oli Sofi One Step liuskatesti, jotka ovat aikaisemmissa negakierroissa näyttäneet virheettömiä negoja. Niissä ei siis ole ollut mitään tulkinnan varaa. Nyt olen siis tehnyt kaksi kyseisen merkin testiä ja molemmissa haamut, jotka erottaa silmällä. Kameralla en niitä saanut aivan niin hyvin tallennettua, minkä vuoksi tein sen, mitä luulin etten ikinä tekisi. MUOKKAISI RASKAUSTESTISTÄ OTETTUA KUVAA!
 
Positiivista:
-viivat näkyvät värillisinä luonnossa, vaikkakin haaleita
-minulla on ollut tänään melkein koko päivä huono olo
-aikaisemmin kyseisellä testillä testatessa nega on ollut puhdas nega
 
Mietityttää:
-viivat tulivat selvästi näkyviin vasta 10 minuutin jälkeen, tosin yöllä tehty näkyi jo kymmenen minuutin sisään todella haaleasti
-onko tämä vaan mielikuvitukseni tuotosta?
-se vyöhyketerapeuttihan sanoi, ettei nyt olisi tärpännyt? Joo, eihän siihen pitäisi ihan täysin luottaa, mutta... (eilen tunsin tuikkailua siinä kohtaa jalkaa, josta terapeutti asiaa tunnusteli)

 
 

Ainiin, eräs henkilö, jonka kanssa en juurikaan ole tekemisissä (miehen sukulainen) laittoi minulle tänään facessa viestiä, että oli nähnyt minusta unta. Ja siinä unessa oli kesä ja minulla iso maha:)

Voi kunpa!

4 kommenttia:

  1. Heei, kyllähän tuossa näkyy muokattuna tosi selkeä viiva :D Ja kyllä sen 4 päivää ennen oletettuja menkkoja "pitäisi" jo näkyä haaleana haamusena. Parin päivän päästä vaan uusi testi ja toivotaan tummempaa viivaa.

    VastaaPoista
  2. Voi että, täällä on kaikki sormet ja varpaat ristissä! Kunpa tosiaan!

    VastaaPoista
  3. Hei kiinnostaisi kuulla, mitä vyöhyketerapeutti teki sinulle? Hieroi jalapohjista? Perustuuko teho rentoutumiseen vai johonkin hormonitoiminnan vauhdittamiseen? :) Onnea paljon teille plussasta, jään varmaankin seurailemaan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Rouva J: vyöhyketerapeutti, jolla minä kävin käsitteli tosiaan pelkkiä jalkapohjia. Jotkut vyöhyketerapeutit voivat ymmärtääkseni käsitellä myös käsiä ja esim korvia. Ystävälleni laitettiin magneettitarrat? korviin.

    En osaa oikeastaan sanoa, mihin teho perustuu. Jotenkin se liittyy siihen, että jalkapohjissa ja jaloissa on pisteitä, jotka heijastuvat eri puolille kehoa. Painelemalla noita pisteitä voidaan käsitellä näitä kehon eri osia esim. jumeja vapauttaen. Itse toki rentouduinkin käsittelyssä vaikka se välillä teki tosi kipeääkin.

    Harmi etten osannut osannut oikein vastata kysymykseesi. Mutta kannustan kokeilemaan vyöhyketerapiaa, koska uskomon, että vyöhyketerapiasta voi löytää apua erinäisiin kehon ongelmakohtiin.

    VastaaPoista