keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kolmas kerta toden sanoo??

Tämän aamuinen marketin Pregcheck testi on tätä mieltä. Selvästi punertava testiviiva oli erotettavissa jo kahden minuutin kohdalla. Kuvan otin 5 minuutin päästä. Nyt noin 10 minuuttia myöhemmin testiviiva on jo selvästi vahvempi.
 

 
Dpo12
 
Voiko tämä olla totta? Olinhan minä salaa haaveillut jouluplussasta, mutta että sellainen oikeasti saataisiin. Hieman on pää pyörällä. Tiedän varsin hyvin, että tämä on vasta aivan alku, ihan ensimmäinen hatara askel. Mikään ei ole vielä varmaa. Ei todellakaan.
 
 
Onko se niin, että raskaustesti on luotettava vasta kun kuukautiset ovat myöhässä? Jos kiertoni lasketaan sen 30:n mukaan, niin vasta maanantaina 23.12 olisi seuraava mahdollinen kp1. Luulen, että teen digitaalisen testin lauantaina. Jostain syystä uskon siihen enemmän kun näihin tikkuihin ja liuskoihin. Vaikkakin tämän aamuinen testi on nyt jo selvä plussa.
 
Viime raskauden ollessa kohdunulkoinen, minun pitää hakeutua kättärille ultraan viimeistään viikolla 7. Aika pitää varata neuvolan kautta. En haluaisi ehkä vielä soittaa neuvolaan. Onkohan se auki maanantaina? Täytyy selvittää. Ehkä varaan ajan samalle yksityiselle lääkärille, jolla olemme nyt käyneet.
 
Mitä voisin tehdä, että tämä kyytiläinen nyt pysyisi matkassa? En varmaan mitään sen ihmeellisempää. Täytyy vaan elää päivä kerrallaan ja toivoa.

 
 

 

6 kommenttia:

 1. Vau! <3 Paljon onnea! Kyllä plussa on plussa, vaikka menkat ei vielä myöhässä olisikaan :) Hurjasti toivon ja pidän peukut pystyssä, että kaikki sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Toivotaan, että kaikki menee hyvin! <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin, tosi paljon onnea vielä <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! :) <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea, ja tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 6. Oon niin fiiliksissä tästä sun plussasta! ihanaa ja onnea <3

  VastaaPoista