lauantai 7. joulukuuta 2013

Akupunktio: check

Olin siis akupunktiossa eilen. Iloinen kiinalainen nainen oli vastaanottamassa minut. Sain ensimmäisenä täytettäväkseni yhteystietolomakkeen, jonka jälkeen hän vei minut hoitohuoneeseen. Hän kysyi miksi olin siellä. Kerroin taustat epäonnistuneista raskauksista ja mainitsin, että ovulaatio oli juuri päällä. Hän sanoi, että tämä hoitokerta saattaa olla liian myöhään siihen nähden, että sillä enää olisi vaikutusta. Mutta kehoitti ottamaan heti seuraavan mahdollisen kierron alkaessa yhteyttä ja sitten tehtäisiin akupunktio. 

Yulan Niu laittoi minulle neulat jalkateriin, nilkkoihin, jalkoihin (en paikantanut näitä), vatsaan, käsiin, päähän, korvien taakse ja nenän viereen molemmille puolille (niinkuin viiksiksi). Lämpötyyny laitettiin myös vatsan päälle. Sitten jäin huoneeseen makaamaan. En tarkkaan tiedä kauanko makasin ennen kuin hän tuli takaisin ( 45min?). Mutta meinasin pitkästyä. Rentouduin kyllä silmät kiinni, mutta en osaa nukkua selälläni.

Palattuaan hän poisti neulat ja käännyin vatsalleni. Hän teki kuivakuppauksen selälleni. Jossain vaiheessa hän levitti selälle ja jaloille öljyä ja rullasi jollain rullalla. Lähes parin tunnin päästä puin vaatteeni päälle ja sain teetä. 

Sain mukaani listan ruoka-aineista, joita välttää ja, joita suosia. Ongelma on se, että mainitsin oireekseni myös ärtyneen paksusuolen, joten nyt en ole varma oliko tuo ruokaohje siihen liittyvä vai tähän vauvan tekoon liittyvä?? Sinkkiä hän kehoitti sekä miehen että minun syömään. No, olen syönyt jo pidempään noita raskausvitamiineja, joissa sinkkiä on. Ja mieskin niitä on popsinut (sen jälkeen kun vaakutin hänet siitä, ettei hän tule raskaaksi niitä syömällä:)). 

Kaiken kaikkiaan hoidosta jäi hyvä maku. Aion mennä sinne vielä uudestaan. Ruoka-ainelistasta en oikein tiedä. Olisin toivonut, että hän selittää sen tarkemmin. Taidan kysyä siitä mahdollisella seuraavalla kerralla.

Hoitola oli siis http://www.kiinalainenhoito.fi Runeberginkatu 26. Hoito maksoi 55euroa ja siihen meni kaksi tuntia. Ymmärtääkse aika riippuu siitä, kuinka paljon hänellä on sillä hetkellä asiakkaita. 

2 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoista. Itsekin olen tuota akupunktiota miettinyt, ihan uteliaisuudesta. Vielä en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi/uskaltautunut menemään. :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä kokeilla. Itse aion käydä ainakin tulevan kevään siellä ( jos siis tarve vaatii). Ja nimenomaan se on kai tää kiinalainen akupunktio, joka "auttaa" näissä lisääntymisjutuissa.

    VastaaPoista