keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ei tainnut tärpätä?

Kävin tänään vyöhyketerapiassa. Terapeutin mukaan tässä kierrossa ei ole tärpännyt. Minulla siis oli ovis viime viikonloppuna pe-la akselilla. Ovis hyödynnettiin kunnolla, joten odotukset o(li)vat korkealla. Mutta...viimeksihän terapeutti tunsi kohdunulkoisen raskauden jo paljon ennen plussaa. Tänäänkin hän sanoi, että raskauden kyllä tuntee heti kun hedelmöittyminen on tapahtunut.

Siispä, kotiintultua pistin tilaukseen uudet ovistestit seuraavaa kiertoa varten. Taidan huomenna varata ajan akupunktioonkin heti alkukiertoon. 

Miksi? Se kysymys herää taas mieleen. 

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen vyöhyketerapeutti sulla! Mä oon kanssa käynyt jokusen kerran keväällä vyöhyketerapiassa ja en osaa sanoa osasiko terapeutti asiansa. Ainakin vähän höpsö hän oli. Kerroin lapsihaaveista ja sitten jalkoja painellessaan hän kerran kysyi, että tuntuuko tämä? Sanoin, että tuntuu ja hän totesi siihen, että tältä puolelta on irronnut tässä kierrossa munasarja :D Tarkoitti varmaan munasolua, mutta jutteli aika usein vähän höpöjä ja en tosiaan raskaaksi tullut niiden käyntien jälkeen/aikana.

    VastaaPoista
  2. Joo, on se mielenkiintoista. En tiedä uskoisinko näin vahvasti ellei se olis tuntenut sitä kohdunulkopuolista raskautta. Tänään hän sanoi, että hedelmöittymisen huomaa mm. lämpötilaerosta jossain kohtaa jalkaa. Ja hän oli pari viikkoa sitten tuntenut raskauden eräältä tytöltä, joka olikin sitten ollut raskaana.

    VastaaPoista
  3. Minusta vyöhyketerapeutti asetti sanansa vähän väärin. Eihän hän voi olla asiasta varma! Jos ovulaatiosi oli viikonloppuna, niin eihän keskiviikkona vielä olisi edes kiinnittymistä tapahtunut. Ehkä hän olisi voinut sanoa vaikka, että "voi olla, ettei hedelmöittymistä juuri tässä kierrossa ole tapahtunut". Ei toivoa noin saa viedä!

    Vyöhyketerapeutti, jolla olen joskus käynyt, on sanonut, että paras hyöty hoidoista (vyöhyketerapia ja akupunktio) on kuukautisten ja ovulaation välisinä kiertopäivinä (eli n. kp 7-12).

    Voimia siihen suuntaan <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Keiju! Kyllä minua on harmittanut aivan vietävästi terapeutin sanonta. Ajattelin, että hän olisi oikeassa kun viimeksi hän tunsi kohdunulkoisen jo muutama päivä ovulaation jälkeen. Hän puhui jostain lämpötilasta tietyssä kohtaa jalkaa, mikä paljastaa hedelmöityymisen heti kun se on tapahtunut.
    Hieman sessio vei toivoa, vaikka mies on yrittänyt puhua "järkeä" päähäni. Ei ole kivaa saada tietää tulosta näin paljon aikaisemmin ennen kuin testi näyttäisi plussaa. Yleensä kun elän kahden viikon syleissä niin nyt tämä "tieto" negasta tuli liian aikaisin.

    Mutta lupaan yrittää pitää toivoa tämänkin kierron suhteen yllä vielä vähän aikaa.

    VastaaPoista