tiistai 15. huhtikuuta 2014

Knock knock, who's there?

Viime viikkoisen rakenneultran tuoma hype on hieman laantunut:( Koko raskaus tuntuu taas niin epätodelliselta. Liikkeitäkään en tunne kovin hyvin, koska istukka on edessä. Välillä tunnen pieniä muksauksia, pari kertaa jopa käteen, mutta ne ovat melko vähäisiä vielä. Olo on tosi normaali lukuun ottamatta iltapäivän vatsan venymis-tuntemuksia. Iltapäivästä tosiaan alkaa tuntumaan, että vatsalihakset repeävät! Varsinkin jos erehdyn syömään paljon kerralla. Silloin tuntuu, että vatsa räjähtää:)
 
Ensimmäiset oikeat hankinnat tuli tehtyä viime viikolla:) Hankimme Stokken Tripp Trapp syöttötuolin ja siihen new born setin. Lisäksi ostin Hullareilta Sophie The Giraffe-purulelun. Ihanaa oli nähdä kun mieskin oli innoissaan tästä purulelusta:)
Vaunutkin on periaatteessa hankittu, koska ostamme ystäviemme pari vuotta vanhat Gesslein F6-yhdistelmävaunut, kunhan he saavat uudet tilalle. Pinnasänky on varattuna toiselta ystäväpariskunnalta. Parvekkeelle haluaisin hankkia toiset vaunut, joissa Pikkuista voisi nukuttaa. Nämä vaunut saisivat olla hyvin vaatimattomat, ainoastaan parvekekäyttöön.

Olen jo pitkään haaveillut Skip Hopin Tree Top Friends -leikkimatosta, mutta en ole raaskinut ostaa sitä n. 80 euron hintaan. Harmittaa kun minulla on Amazonissa, josta leikkimaton saisi, 100 dollarin lahjakortti, mutta eivät toimita ko. tuotetta Suomeen. Täytyy tilata se varmaan kuitenkin täältä Suomesta. En vaan halua muunlaista leikkimattoa:)

Turvakaukalo on varmasti seuraava isompi hankinta. Luulen, että päädymme Maxi Cosin Cabriofixiin tai Pebbleen. Ja siihen se autotelakka. Järkyttävän hintaisia nämä kaukalot+ autotelakka! Tosin tässä kohtaa en halua säästää, mutta olishan se kiva ostaa nämä vaikka käytettynä luotettavalta tyypiltä. No, meneehän se kaukalo sit tulevilla sisaruksillakin, olettaen, että a) kaukalo ei vaurioidu ja b) sisaruksia siunaantuu!

Toukokuun alussa meillä on seuraava neuvola ja oletan, että sen jälkeen voin hakea äitiyspakkausta. Voi kuinka odotankaan, että pääsen hypistelemään pakkauksen sisältöä!

Neuvolasta puheenollen, ärsyttävää kun näitä käyntejä on niin vähän. En itseasiassa edes tiedä, missä vaiheessa minulla on neuvolalääkärin tarkastus. Ellen olisi käynyt varhaisultrassa yksityisellä, en olisi vielä kertaakaan nähnyt lääkäriä.

Rv 20+3 (omien laskujen mukaan), kättärin mukaan 20+4
 


1 kommentti:

  1. Tuo Sophie the giraffe on muuten todella hyvä, siitä on helppo ottaa kiinni heti kun vaan vauva oppii tarttumaan. Meillä ollut kovassa käytössä.

    VastaaPoista