maanantai 7. huhtikuuta 2014

Huomenna

Huomenna koittaa kauan odotettu päivä. RAKENNEULTRA. Uskomatonta, että se päivä on lopulta täällä. Toisaalta aika on mennyt nopeasti, mutta toisaalta tuntuu, että siitä plussatestistä on ikuisuus. Aivan kauheaa jos menettäisimme nyt tämän kaiken.
 
Huomenna saamme toivottavasti kuulla, että Pikkuisella on kaikki hyvin. Tai ettei hänessä ainakaan olisi mitään suurempaa "vikaa".
 
Tähän asti olemme olleet sitä mieltä, että pyydämme tiedon sukupuolesta kirjeeseen piilotettuna. Voisimme sitten halutessamme selvittää sen sieltä ennen synnytystä. Nyt olen alkanut ajatella, että pitäisikö se kuitenkin selvittää heti, jos vaan mahdollista. Se voisi mahdollisesti syventää yhteyttä Pikkuiseen. Tällä hetkellä en osaa ajatella häntä tyttönä tai poikana, minulla ei ole siitä minkäänlaista "oloa". Tiedän vaan, että joku siellä kohdussa asustelee ja sille välillä lauleskelen. Usein tulee siliteltyä mahaa, mutta en osaa oikein kuvitella Pikkuista minkäännäköiseksi. Voihan olla, että huominen ultra jo itsessään konkretisoi vauvan minulle (ja miehelle), vaikka emme ottaisikaan sukupuolesta vielä selvää. Saa nähdä.

Lisätty myöhemmin: Hui! katsoin Vau.fi sivustolta rv 20 tiedot ja siellä luki, että vauva on päästä peppuun 15cm ja koko pituus on 21,5cm. Otin viivoittimen käteen ja katsoin siitä nuo luvut. Tosi outoa, että se on jo niin iso. Jotenkin pelottavaakin. Siis, että jos jokin nyt menisi pahasti pieleen, niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti