keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Niistä peloista

Miten voikaan olla, että kirjoitin eilen pitkästä aikaa ja mainitsin, kuinka hyvä olla mulla on, vaikka pelkojakin on, ja sit tänään töissä saan itkukohtauksen kun vauva on ollut niin vaisu. Viime yönä hereillä ollessani tunsin potkuja. Tänään aamupäivästä huomasin, että Pikkuinen on jotenkin vaisumpi kuin yleensä. Puolen päivän jälkeenkään en ollut rekisteröinyt kuin ehkä ihan muutaman muksauksen. Joka tapauksessa vähemmän kuin aikaisempina päivinä. Eikä vatsan heiluttelut tuntunut auttavan.

Nyt olen kotona ja olen juonut mehua, kuten ystäväni käski. Ja ollut hyvin tarkkaavainen. Ja kyllähän niitä muksauksia alkoi tuntumaan. Ne tosin tuntuvat vaimeampina. Yritän ajatella, että Pikkuinen on nyt jotenkin eri asennossa ja potkut kohdistuu eri kohtaan eri suunnasta. Tärkeintä kaiketi on, että tunnen liikkeitä?? Jos minua huomenna huolettaa enää yhtään, niin sitten otan yhteyttä neuvolaan. 

Note to self: tämä päivä (15.5) onkin ollut jo huomattavasti aktiivisempi. Vaikka sainkin ohjeistuksen, että virallista liikeseurantaa (10liikettä/tunti) ei näillä viikoilla vielä kannata tehdä, niin aamulla sain sen 10 liikettä alle kolmessa minuutissa. Myös koko aamupäivän oli aikamoista möyrintää masussa. Nyt kello 15.05 on hiljaista. Mutta eiköhän hän taas iltaa kohden heräile möyrimään.

3 kommenttia:

  1. Tuttu tunne. Kun havahtuu siihen, että hetkinen koskas olenkaan viimeksi tuntenut potkua - iskee ihan hillitön paniikki. Mutta liikkeet oikeasti on toisina päivinä tosi paljon vaimeampia. En tiedä, mut varmaan vauva on eripäin, kun juuri ja juuri tuntuu muksatukset ja seruaavana päivänä tuntuu, että koko kumpu heiluu :) Mä sain lähetteen synnytyspelko -polille kohtukuoleman pelon takia. Kannattaa harkita jos ahdistus pahenee!

    VastaaPoista
  2. eCm Titanium Art - The Art of the Energizer for T-Shirt
    Discover the eCm Titanium Art - The solo titanium razor Art of the Energizer for T-Shirt. 2017 ford focus titanium This unique canvas canvas piece is sunscreen with titanium dioxide perfect for titanium tent stove a creative ford fusion hybrid titanium project.

    VastaaPoista