perjantai 29. elokuuta 2014

Tj 0!

Tänään on siis laskettuaika! 
Supistuksia ei ole. Limatulppaa en ole havainnut. Naama on ihan suht normaalin näköinen. Mutta, mikä tänään on erilailla, niin olen nyt puolesta päivästä lähtien kärsinyt aivan järkyttävästä päänsärystä. Olen viimeksi syönyt särkylääkettä kohdunulkopuolisesn raskauden yhteydessä (viime vuoden syyskuussa) ja tänään jouduin turvautumaan särkylääkkeeseen. Senkin otin vasta kun olin käynyt hierotuttamassa selän ja hartiat siinä toivossa, että särky johtuisi jumeista. Olinhan minä jumissa, mutta nappasin kuitenkin myös särkylääkkeen.

Nyt olen istunut tuolilla jonkin aikaa ja päässä jyskyttää vieläkin. Kipu on tosin ehkä hieman hellittämään päin. Kunpa tämä olisi jotenkin lähestyvään synnytykseen liittyvää. En vaan usko, että kroppa lähtisi erittämään synnytyksen käynnistymiseen tarvittavaa oksitosiinia, jos päänsärky on näin kovaa.

Jäämme siis odottamaan iltaa ja yötä mielenkiinnolla. Toivoisin niin kovasti synnytyksen alkavan tämän viikonlopun aikana.

4 kommenttia:

 1. Mahdollisimman hyviä oloja Rosuliinalle <3

  VastaaPoista
 2. Onnea loppurutistukseen mikäli ihana ihme ei ole jo tälläpuolella! :)

  VastaaPoista
 3. En jostain syystä pääse kirjoittamaan blogiini uutta tekstiä.
  Pieni rakas ihmeemme syntyi maanantaina 1.9. Hän on täydellinen.
  Synnytys sujui erinomaisesti. Toivottavasti pääsen kirjoittamaan tarkemman postauksen tästä kaikesta.

  VastaaPoista
 4. Onnea pienestä pojasta! Ihana kuulla, että kaikki sujui hyvin. Löysin juuri blogisi ja kahlasin sen kerralla läpi. Huojentavaa lukea toisen pääkaupunkiseudulta olevan liikkuvan äidin ajatuksia odotuksesta. Jään mielenkiinnolla odottamaan synnytystarinaa ja kokemuksia vauva-arjesta.

  VastaaPoista